top of page

Seminarier, kurser och utbildningar

Mina kurser och seminarier i affärsutveckling, försäljning, kundservice och kvalitet, personlig utveckling och presentationsteknik skapar RESULTAT. 

Mina kurser och seminarier i personlig utveckling, försäljning, målstrategi & affärsutveckling ställer alla kända begrepp på kant. Genom mina seminarier och utbildningar lär man sig inse sin egen och sitt företags potential.

Jag har hållit kurser och seminarium i personlig utveckling, försäljning och målstrategi i mer än 30 år. På ett enkelt, underhållande, lärorikt och tänkvärt sätt vill jag med mina kurser och seminarium visa att det är vi själva som avgör både hur vi mår och hur bra ett företag och dess medarbetare kan bli.

Det handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt. Om att bryta alla gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas.

Att bli framgångsrik och att nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt.

Samtliga kurser och seminarium i personlig utveckling och målstrategi vänder sig till alla som vill växa och utveckla sig både yrkesmässigt och privat. Utbildningsprogrammen genomförs i sin helhet mycket praktisk och verklighetsnära. Lek och skratt blandas med allvar i ett snabbt tempo. En kurs i personlig utveckling är intensiv, inspirerande, kul och framför allt mycket utvecklande.

13217011_636217269861777_4445395610407170245_o-768x523.jpg

"Personlig utveckling – kurser och seminarium för dig som vill växa"

Här är två av mina mest uppskattade seminarier:

Konsten att skapa världens bästa företag.jpg
Konsten att skapa världens bästa företag

Välkommen till ett seminarium som kan förändra Ditt och Dina medarbetares sätt att tänka och arbeta i grunden.

På några timmar ställs alla begrepp på huvudet. Du lär Dig inse Din egen och Ditt företags potential, och får dessutom tillgång till redskapen som kan göra både människor och organisationer till vinnare.

klappa Audience
Motivation och 100% engagemang

På ett enkelt, underhållande och tänkvärt sätt visar Stefan att det är vi själva som avgör både hur vi mår, hur lyckliga vi är och hur framgångsrika vi blir.

Det handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt. Om att bryta gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas. Att bli framgångsrik och nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt.

​Andra uppskattade seminarier är:​

Image by Husna Miskandar
Arbetsglädje skapar arbetslust

Det här är ett seminarie som handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt. Om att bryta gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas. Att bli framgångsrik och nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt.

Customer Service Rep
Säljande kundservice

Utbildning i säljande kundservice. 

Hur kan man skapa en förståelse och ett klimat där alla i ett företag eller en organisation är införstådda i vikten av att i alla lägen ge säljande service och kvalitet.

En säljare som lämnar en påse till en shoppare
Framgångsrik försäljning

Det räcker inte med att ha bra produkter eller tjänster. Det räcker inte heller med att ha bra service eller kvalitet.

Allt måste säljas. Konkurrensen är idag hårdare inom de flesta branscher än den någonsin varit. Företag som är framgångsrika och lönsamma är de som lyckas att sälja sina produkter och tjänster.

Framgångsrik arbetslag
Förändring med framgång

Utbilda, Förändra, Nå Framgång.

Oro i förändring kan ändras till förändring med framgång.

En endagsutbildning för medarbetare i företag och organisationer som befinner sig i förändring. Syftet med dagen är att minimera oro och ängslan till att skapa framtidstro och teamsamarbete.

Samtliga insatser anpassas och skräddarsys efter kunden och målgruppen. Oavsett vilket seminarium som du/ni är intresserade av så kommer jag att anpassa och skräddarsy innehållet efter företag, grupp och behov. Innan ett samarbete beslutas så snackar vi oss samman och jag skickar ett lämpligt förslag till upplägg med prisuppgift.

bottom of page