top of page

Låt mig få börja med en presentation av mig själv

Jag heter Stefan Sebö och har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 40 år.

Jag har ett brinnande intresse och ambition att utveckla människor, företag och organisationer till optimal potential.

 

Genom mitt arbete och mina seminarier har jag hjälpt hundratals företag och organisationer och mer än hundratusentals människor att växa till nya höjder. Jag skulle med stor glädje vilja bli din/er personliga coach för en dag eller fler.

 

Genom inspirerande, engagerande, intressanta, kul och framförallt lärorika föreläsningar eller seminarier, talar jag om metoder och teknik som omgående ger positiva resultat.

Jag är stolt över att många av mina uppdragsgivare har presenterat mig som en av Sveriges bästa och mest uppskattade förläsare inom området försäljning, service & kvalitet, medarbetarutveckling och konsten att utveckla vinnande team.

Om man inte utvecklas så har man påbörjat sin egen avveckling

Jag har skrivit fler böcker inom området och en av mina mest uppskattade böcker är ”RESULTAT – Din personliga guide till framgång”. När den kom blev den nominerad till årets ledarskaps bok och vald till bästa bok i genren personlig utveckling.

De andra böckerna är ”Bruksanvisning för ett bättre liv” såld i mer än 50.000 exemplar.

”Sälj som en TOPPsäljare” som kom ut 2013 och min senaste bok “Konsten att skapa världens bästa företag” sin kom ut 2016.

Du kan köpa mina böcker i webbshopen här på hemsidan - Klicka här >>>

Stefan Sebö

Stefan-sebö.png

Tack för att du tagit dig tiden att gå in på mina sidor. Jag tror inte att det är en slump som gjort att du hamnat här, utan för att du är nyfiken och intresserad av vem jag är och vad jag kan göra för din organisation eller företag.

bottom of page