Go to Top
 • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Seminarium och Utbildning

Mina kurser och seminarier i affärsutveckling, försäljning, kundservice och kvalitet, personlig utveckling och presentationsteknik skapar RESULTAT

Mina kurser och seminarier i personlig utveckling, försäljning, målstrategi & affärsutveckling ställer alla kända begrepp på kant. Genom mina seminarier och utbildningar lär man sig inse sin egen och sitt företags potential.

13217011_636217269861777_4445395610407170245_o

Jag har hållit kurser och seminarium i personlig utvecklingförsäljning och målstrategi i mer än 30 år. På ett enkelt, underhållande, lärorikt och tänkvärt sätt vill jag med mina kurser och seminarium visa att det är vi själva som avgör både hur vi mår och hur bra ett företag och dess medarbetare kan bli.

Det handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt. Om att bryta alla gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas.

Att bli framgångsrik och att nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt.

Personlig utveckling – kurser och seminarium för dig som vill växa

Samtliga kurser och seminarium i personlig utveckling och målstrategi vänder sig till alla som vill växa och utveckla sig både yrkesmässigt och privat. Utbildningsprogrammen genomförs i sin helhet mycket praktisk och verklighetsnära. Lek och skratt blandas med allvar i ett snabbt tempo. En kurs i personlig utveckling är intensiv, inspirerande, kul och framför allt mycket utvecklande.

“Lyfter man huvudet högt nog, ser man inga gränser”

Här är två av mina mest uppskattade seminarier:

Samtliga insatser anpassas och skräddarsys efter kunden och målgruppen.

1. Konsten att skapa världens bästa företag – 7 faktorer för att lyckas

Välkommen till ett seminarium som kan förändra Ditt och Dina medarbetares sätt att tänka och arbeta i grunden.

På några timmar ställs alla begrepp på huvudet. Du lär Dig inse Din egen och Ditt företags potential, och får dessutom tillgång till redskapen som kan göra både människor och organisationer till vinnare.

På ett enkelt, underhållande och tänkvärt sätt visar Stefan Sebö att det är vi själva som avgör både hur vi mår, och hur bra ett företag och dess medarbetare kan bli.

Alla har något att vinna
Ett företag är summan av sina medarbetare. Mår man bra och arbetar gemensamt mot samma mål föds ett klimat som alla tjänar på. Men ett bra team skapas inte av sig självt.

Produktiva medarbetare behöver motivation och utrymme att växa.
Hur kan Du förverkliga Dina drömmar, skapa starkare, gladare och trevligare relationer på arbetet och hemma, och lära Dig att ta hand om kunder så att de återkommer?

Se möjligheterna
Det här är ett seminarium för alla som vill utvecklas – både yrkesmässigt och privat. Du kommer att le igenkännande och känna hur gamla invanda tankemönster bryts. Och när Du går därifrån kommer Du att se möjligheter där Du tidigare bara såg problem.

Vill Du få inspiration och motivation, kraft att ta vara på den outnyttjade potential vi alla bär inom oss är det här seminariet för er

Vad lär man sig?
Stefan har en grundläggande tro på att det finns en oerhörd potential i medarbetarna, det handlar ”bara” om att fortsätta att utveckla dem.

Seminariet tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder, för att kunna utveckla medarbetarna och företaget till vinnare. Stefan Sebö har förmågan att väcka och stärka personerna i organisationen att växa till optimal potential.

All framgång bygger i grund och botten på den relation och kommunikation man lyckas skapa med sin omgivning, sina arbetskamrater, kunder och samarbetspartners.

Att må bra med sig själv och i alla lägen träna sig på att skapa glädje såväl hemma som på arbetet och att se möjligheter där andra ser problem är grunden till all framgång.

RESULTAT – Recept på framgång

Under det här seminariet får man bl.a. svaren på:

Konkurrensen är idag stenhård.

 • Vad är det som gör att vissa företag blir vinnare och inte andra?
 • Varför det är viktigt att alla alltid levererar excellent service och 100 % kvalitet
 • Hur man skapar en säljande kultur? (Alla är inte säljare, men alla säljer)
 • Hur man bygger upp företagets och sitt personliga varumärke
 • Varför det är viktigt att skapa en förändrings och förbättrings benägenhet
 • Arbetsglädje skapar arbetslust
 • Teamwork & samarbete är nyckeln till framgång
 • Hur man gör för att skapa glädje och inspiration i såväl arbetslivet som i sitt privatliv
 • Varför rätt attityd är viktigare än kunskap?
 • Hur man skapar entusiasm & 100 % engagemang, varje dag

 

2. MOTIVATION OCH 100 % ENGAGEMANG

På ett enkelt, underhållande och tänkvärt sätt visar Stefan att det är vi själva som avgör både hur vi mår, hur lyckliga vi är och hur framgångsrika vi blir.

Det handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt. Om att bryta gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas. Att bli framgångsrik och nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt.

Det här är ett seminarium som får medarbetarna att växa. De kommer att komma till insikt om att de har allt de behöver, de behöver ”bara” fortsätta utveckla det de har!

Att flytta upp energinivån och att våga är första stegen i all personlig utveckling.

Stefan tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder för att kunna utveckla medarbetarna till vinnare.

All framgång bygger i grund och botten på den relation och kommunikation man lyckas skapa med sig själv och sin omgivning.

Att må bra med sig själv och i alla lägen träna sig på att skapa glädje såväl hemma som på arbetet och att ser möjligheter där andra ser problem är grunden till all framgång.

Inspiration- motivation & 100 % engagemang

Att våga är att växa. Att växa är att vinna!

 • Energi och aktivitet får saker att hända
 • Kosten att fokusera på möjligheter istället för svårigheter
 • Din attityd till dig själv och din omvärld är avgörande
 • Du har ett eget ansvar
 • Våga släppa greppet
 • Gör stress, problem och oro till positiv energi
 • Positivitet kommer av daglig träning
 • Vision – mål & målstrategi. Hur man når dit man strävar 

”Ett företag blir aldrig bättre än kvalitets och ambitionsnivån på medarbetarna”