Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Motivation

Motivation i en organisation – en skapande och positiv kraft

Motivation är en skapande och positiv kraft som stärker vår förmåga och driver oss till nya kreativa höjder. Man kan se motivation som en av människans två ytterligheter, antingen så är vi motiverade eller så är vi omotiverade – vad väljer du? Motivation kan ses som ett förhållningssätt som genomsyrar hela vår personlighet och vardag. Inför varje situation som vi ställs inför kan vi välja att respondera med eller utan motivation.

Motivation i en organisation kommer av att veta vad man vill och göra det man ska. Allt handlar om att du själv kan utveckla en vinnande attityd. Du har möjligheterna

men du har också ansvaret att själv ta tag i och använda och fortsätta utveckla den potential du har.

Utbildning för företag och organisationer i motivation, inspiration och 100 % engagemang

Jag genomför utbildning och seminarium för företag och organisationer i motivation, inspiration och 100 % engagemang. Jag arbetar även som konsult inom området motivation. Ett av de mest uppskattade seminarierna är “Utveckla dig själv och ditt företag till vinnare”. Läs mer under fliken ”utbildningar och seminarier”

Seminariet tillför inspiration, motivation, kunskap och konkreta arbetsmetoder, för att kunna utveckla medarbetarna till en ny nivå. All framgång bygger i grund och botten på den relation och kommunikation man lyckas skapa med sin omgivning. Att må bra med sig själv och i alla lägen träna sig på att skapa glädje såväl hemma som på arbetet och att se möjligheter där andra ser problem är grunden till all framgång.

Det spelar ingen roll vem man är eller vad man gör. Alla i organisationen kommer att känna sig stärkta och motiverade att ta tag i sig själva och sin egen utveckling.

Kontakta mig gärna för ett förbehållslöst möte för att diskutera en skräddarsydd insats som är upplagd efter era behov och önskemål.


 

Böcker om motivation och personlig framgång

Resultat - din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Resultat – din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Skapa dig ett bättre liv - av Stefan Sebö

Skapa dig ett bättre liv – av Stefan Sebö

Bruksanvisning för ett bättre liv - av Stefan Sebö

Bruksanvisning för ett bättre liv – av Stefan Sebö