Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Mental Träning

Bli en vinnare genom mental träning

Med rätt mental träning kan alla bygga upp en motivation och bli en vinnare. Vitsen med mental träning är att just kunna sätta upp, konkretisera mål och att sedan våga fullfölja dem. Mental träning handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt – om att bryta alla gamla invanda och många gånger felaktiga mönster och istället finna nya vägar att utvecklas.

“Man blir och agerar som man tänker. Våra bilder i hjärnan på vad vi förväntar oss skall hända, styr vårt beteende mycket mer än vår medvetna vilja.”

Vad och hur du säger till dig själv är helt avgörande för hur du tänker och agerar vilket i sin tur självklart påverkar resultatet. Negativ programmering tar energi, de försvagar dig och får dig att tro att du inte har det som krävs. Positiv programmering ger energi som leder till aktivitet samtidigt som motivationen och självförtroendet växer.

Jag har utbildningar och seminarium i mental träning. Jag jobbar också som personlig coach för ett fåtal människor som vet vad de vill, men behöver hjälp viss vägledning.

 


Böcker om personlig utveckling och framgång

Resultat - din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Resultat – din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Bruksanvisning för ett bättre liv - av Stefan Sebö

Bruksanvisning för ett bättre liv – av Stefan Sebö

Skapa dig ett bättre liv - av Stefan Sebö

Skapa dig ett bättre liv – av Stefan Sebö