Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Målstyrning

Seminarium och utbildningar i målstyrning

En effektiv målstyrning innebär att man har ett mål och en strategi för hur man ska uppnå det målet. En bra målstyrning börjar med en vision. Vart vill vi nå och varför? Därefter följer beslutstagandet. Det är inte sällan det svårast steget inom målstyrning, att faktiskt våga och ha kraften att förverkliga sin vision. Det slutgiltiga steget i målstyrning är att lägga upp en strategi för hur man ska gå tillväga och därefter följa planen.

“Om du inte vet vart du vill, hur kan du då förvänta dig att komma dit?”

Ett seminarium i målstyrning är en injektion och skapar optimism. Deltagarna känner sig stärkta att ta tag i sin egen utveckling med ett nyvunnet självförtroende. De kommer att se möjligheter där de tidigare bara såg svårigheter. Under målarbetets gång kommer de till insikt om hur viktigt det är att ha mål. De får en förståelse för hur mycket kraft som det ligger bakom ett beslutsfattande, och det viktigaste av allt, att förstå vikten av att ta första steget och fortsätta att medvetet jobba mot det önskade målet.

Att bli framgångsrik och att nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt. Mina utbildningar och seminarier kring målstyrning vänder sig till dig som vill växa och utvecklas både yrkesmässigt och privat. Programmen genomförs i sin helhet mycket praktisk och verklighetsnära. Lek och skratt blandas med allvar i ett snabbt tempo. Det är intensivt, inspirerande, kul och framför allt mycket utvecklande.

Kontakta mig gärna för ett förbehållslöst möte för att diskutera en skräddarsydd en insats som är upplagd efter era behov och önskemål.


 

Böcker om målstyrning och personlig utveckling

Resultat - din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Resultat – din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Skapa dig ett bättre liv - av Stefan Sebö

Skapa dig ett bättre liv – av Stefan Sebö

Bruksanvisning för ett bättre liv - av Stefan Sebö

Bruksanvisning för ett bättre liv – av Stefan Sebö