Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Säljutveckling

Säljutveckling handlar om att bli bättre på att sälja

Säljutveckling handlar om att bli bättre på att sälja. Det håller kanske inte längre att göra som man alltid gjort. Idag är konkurrensen knivskarp och de som inte ständigt ser till att arbeta med att utveckla försäljningen kommer snabbt på efterkälken. Alla kan bli bättre men det krävs betydligt mer

än en önskan för att bli bra! Det krävs att man arbetar konstruktivt och fokuserat på att finslipa och förbättra säljstrategin.

Skräddarsydda konsultinsatser

Jag har av många som jag arbetat med fått omdömet att vara en av Sveriges bästa säljutvecklare. Jag har mer än 30 års erfarenhet och har arbetat med försäljning och säljutveckling i de flesta branscher. Insatsen kan vara i allt från att vara en resurs och bollplank till säljledningen till att analysera hur försäljningen går till idag och därefter komma med förslag till förbättringsområden. Eller att arbeta med hela säljavdelningen alternativt att jobba med säljarna individuellt för att utveckla dem till säljande professionella affärsmän.

Kontakta mig gärna för ett förbehållslöst personligt möte för att diskutera en skräddarsydd en konsultinsats inom säljutveckling som är upplagd efter era behov och önskemål.

Skicka förfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i


 

Böcker om säljteknik och säljutveckling

Sälj som en TOPP säljare - Stefan Sebö

Sälj som en TOPP säljare – Stefan Sebö

Resultat - din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Resultat – din guide till personlig framgång av Stefan Sebö