Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Säljutbildning och Säljträning

Att utveckla sig inom försäljning genom säljutbildning och säljträning handlar om ambition och en tro på att man ständigt kan bli bättre. Är du helt säker på att du och dina säljande kollegor verkligen vill utvecklas till att bli några av Sveriges bästa säljare? Det krävs nämligen betydligt mer än en önskan för att bli bra! Det krävs säljträning, disciplin, målmedvetenhet och en stor portion hårt arbete och regelbunden säljutbildning.

“Många skulle vara väldigt mycket bättre om de inte redan trodde de var så bra”

Stefan Sebö

Grunden i säljträning och utbildning

Grunden i all säljträning och säljutbildning är att du måste vara beredd att göra allt som krävs för att bli en av de bästa. Du måste vara medveten om att det inte bara handlar om att gå en kurs i säljträning, utan att till 100 % delta i en säljutbildning som handlar om din personliga utveckling och som i förlängningen leder till säljframgång.

För att utvecklas så måste man våga göra fel och att misslyckas. Man kommer sannolikt många gånger att stöta på motgång, det ligger i säljandets natur. Kom då ihåg att det är när motståndet börjar som jobbet börjar. Framgångsrik försäljning uppnår man först när man kontinuerligt arbetar med att bli bättre.

Säljutbildning – genomförande

Mina insatser med säljträning och säljutbildningar vänder sig till de som vill växa och utvecklas både yrkesmässigt och privat. Utbildningsprogrammen genomförs i sin helhet mycket praktiskt och verklighetsnära. Lek och skratt blandas med allvar i ett snabbt tempo. Det är intensivt, inspirerande, kul och framför allt mycket utvecklande.

Om du är intresserad av att boka in dina säljande medarbetare för en säljutbildning i framgångsrik försäljning, läs vidare på webbplatsen för mer information.

Du kan även kontakta mig för ett förbehållslöst personligt möte för att diskutera en skräddarsydd säljutbildning och en säljträning som är upplagd efter era behov och önskemål

Skicka förfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i

[recaptcha size:compact]


 

Böcker om säljteknik

Sälj som en TOPP säljare - Stefan Sebö

Sälj som en TOPP säljare – Stefan Sebö

Resultat - din guide till personlig framgång av Stefan Sebö

Resultat – din guide till personlig framgång av Stefan Sebö