Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Merförsäljning

Jag kan öka er försäljning med 5-15%, Garanterat!

Konsten att utveckla er affär handlar om att sätta fokus på säljande kundservice och genom att ha en genomgående strategi för att arbeta konsekvent med merförsäljning. Jag erbjuder er nu ett erbjudande som innebär att om inte försäljningsmålen uppfylls tar jag heller inget betalt.

Visst är det viktigt att se till att man får nya kunder, men en större källa till ökad och direkt framgång är ju att sälja mer till de kunder man redan har, det vill säga merförsäljning.

Det handlar nu inte om att sälja på kunden något de inte vill ha eller behöver. Det handlar snarare om att hjälpa kunden till ett ännu bättre köp.

Jag har genom mina insatser hjälpt en mängd företag i olika branscher att öka sin försäljning med mellan 12 miljoner till över 100 miljoner på årsbasis.
Jag är så övertygad om att jag även kan hjälpa er med ökad försäljning att jag är beredd att ge er en garanti på resultat.

Så här går det till

  • Vi träffas i ett förbehållslöst möte där vi går igenom förutsättningarna för ett lönsamt samarbete
  • Vi kommer överens om ett ökat försäljningsmål.
  • Om vi inte lyckas att uppnå försäljningsmålet så tar jag inget betalt. D.v.s. ni har allt att vinna och ingenting att förlora.

Skicka förfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i

[recaptcha size:compact]


Böcker om merförsäljning

Sälj som en TOPPsäljare - Stefan Sebö

Sälj som en TOPPsäljare – Stefan Sebö