Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Att följa sina drömmar

Snart går flyttlasset till Sydafrika och Cape Town där jag kommer spendera de närmaste sex månaderna med att skriva min nästa bok, den femte i raden. Ovan ser du en del av layouten för omslaget.

Jag reser den 6 november och kommer tillbaks den 1 maj 2016. Många som jag träffar frågar förundrat hur vi klarar av att vara borta så länge och hur har vi råd?

För mig handlar bortavistelsen främst om att få ha 100 % fokus på uppgiften d.v.s. att skriva min nästa bok. När jag är på hemmaplan så är det lätt att jag blir för splittrad med möten, förberedelser, administration och förstås uppdrag. Detta är jag så klart mycket tacksam för eftersom det är det jag lever av.

Nu blir det dock inga uppdrag under den kommande tiden. Detta innebär i sin tur att jag inte kommer att ha några intäkter under sex månader. Istället kommer jag att ha en hel del nya kostnader. Med denna period och den ekonomiska omställning den innebär ser jag som en investering. Dels en investering i en ny bok och ett nytt seminarieupplägg, såväl nationellt som internationellt, men även en investering i ett rikare liv, eftersom jag följer mina drömmar!

Fortsätter du att drömma eller är du beredd att göra dina drömmar till verklighet?

Bästa Hälsningar,
Stefan