Go to Top
  • Du har inga produkter i varukorgen.
femdomcc

Arbetsglädje smittar – Internt och externt

arbetsplats


Tänk dig ett företag, organisation eller verksamhet där alla vaknar upp på morgonen och känner en oerhörd inspiration och glädje över att gå
till jobbet. När de kommer på plats så känner de sig betydelsefulla, sedda och värdefulla. Ledaren inspirerar, utmanar och coachar medarbetaren att växa i sin roll. Kollegorna är stöttande och peppande. I kontakten med kunder känner de sig glada över att de jobbar med produkter och tjänster som de är stolta över att få leverera.

Att leverera excellent kundservice och kvalitet och i alla lägen och att göra det där lilla extra är kryddan av arbetsdagen och när medarbetarna går hem känner de sig inte trötta och tömda energi. Tvärtom känner de sig tillfreds och nöjda med sin arbetsdag och arbetsinsats.

Finns detta företag? Kanske, men de är inte många. Frågan är ifall det är det en omöjlig tanke? Självklart inte. Jag är helt övertygad om att för att kunna vara en framgångsrik verksamhet så är det en miljö som den som beskrivs ovan som man måste eftersträva. Det handlar givetvis om ledarskap men även om medarbetarskap.

Alla har ett ansvar.

Företag består av människor och hur vi samarbetar är avgörande. Tillsammans kan vi skapa en miljö där människor har ett naturligt bra samarbete och uträttar fantastiska saker tillsammans och det är först när klimatet, ledare & medarbetarskapet är rätt som vi kan skapa underverk.

Som min gode vän föreläsaren Hasse Carlsson säger: Det handlar inte om att jobba samtidigt det handlar om att arbeta ihop!

Soliga hälsningar från Cape Town,
Stefan Sebö

bild (3)

 

 

 

 

 

 

 

 


Under sex månader vistas jag i Cape Town för att skriva min femte bok: How To Create A World Class Workplace – The Swedish Way. I min blogg får ni följa arbetet med boken och ta del av några av de uppslag och ämnen som jag arbetar med.